Η δύναμη μας οι προπονητές μας !!!

ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΜΑΣ

Γιώργος Τόλιας

Τεχνικός Δ/ντης - Scout


International Valencia CF Academy South East Europe Head of Coaching - Scout.

Masters of Business Administration University of Kingston UK, Sports Management.

Bachelor Degree Concordia University Chicago Illinois.

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα ποδόσφαιρο.

Team Manager Arsenal FC Elite Academy.


Μάριος Πέτσουλας

Κ18 - Κ10

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο. Είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA A . Εργάζεται σαν προπονητής και υπεύθυνος Ακαδημιών από το 2000 εως σήμερα. Μέλος του συνδέσμου προπονητών Ανατολικής Αττικής 

Κωνσταντίνος Λαφιώτης

Κ16 - Κ14 - Κ12

Ο Κωνσταντίνος Λαφιώτης είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου National Sports Academy της Σόφιας με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και διπλωματούχος UEFA Β. Είχε διατελέσει προπονητής Ακαδημιών στην Ένωση Ερμιονίδας (ομάδα Football League) από το 2012-2019 σε όλα τα ηλικιακά τμήματα με πολλές διακρίσεις με κορυφαία την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Κ-14 της ΕΠΣ Αργολίδας 2018-2019.

Κωνσταντίνος Μιχάλης

Προπονητής Τερματοφυλάκων / Κ14

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ολοκληρωμένη ακαδημαϊκή εκπαίδευση, με εξειδίκευση στην προπονητική σε παιδιά και εφήβους και με πολυετή θητεία σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες. Γνωρίζει πώς να διαχειριστεί με επιτυχία ομάδες και διαθέτει εξαιρετική μεταδοτικότητα. Προσωπική του δέσμευση αποτελεί η εξέλιξη των δεξιοτήτων των αθλητών, με προτεραιότητα να εμφυσήσει την αξία του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθε.

Αντώνης Μαλέας

Κ8 - Junior Bats

O Αντώνης Μαλέας είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA C και είναι Football Tactical & Performance Analyst. Σπούδασε στο Institute of Sports Analysis INSA Greece και Tourism Management στο Α.T.E.I LARISSAS,BUSINESS IN TOURISM.

Πρώην Football Tactical and Performance Analyst στους συλλόγους Α.Ο Χαλκίς – Α.Ο. Αγίας Παρασκευής – Αχαρναικός Α.Ο. – Α.Σ. Αθηναϊκός.

Ντανιέλα Παρμενίδου 

Κορίτσια Κ15 / Κ12 - Junior Bats

Η Ντανιέλα Παρμενίδου είναι απόφοιτος του National Sports Academy of Sofia, πτυχιούχος UEFA B license, με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Με διαρκή εμπειρία χρόνων διδασκαλίας σε ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και συμμετοχή ως παίκτρια στην εθνική ομάδα γυναικών Βουλγαρίας.