Η δύναμη μας οι προπονητές μας !!!

ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΜΑΣ

Γιώργος Τόλιας

Τεχνικός Δ/ντης - Scout


International Valencia CF Academy South East Europe Head of Coaching - Scout.

Masters of Business Administration University of Kingston UK, Sports Management.

Bachelor Degree Concordia University Chicago Illinois.

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα ποδόσφαιρο.

Team Manager Arsenal FC Elite Academy.


Μάριο Μπόνιτς

Κ18 - Scout

Ο Marijo Bonic είναι ένας βετεράνος Κρoάτης ποδοσφαιριστής, ο οποίος τώρα δρα ως Συντονιστής Προπονητών και Ανιχνευτής Ταλέντων της Valencia CF Soccer Academy Greece.

Ο κ. Μπόνιτς έχει σπουδαία ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου. Στο παρελθόν, είχε εργαστεί ως προπονητής στο δίκτυο σχολών ποδοσφαίρου Arsenal Soccer Schools και είχε υπάρξει ανιχνευτής ταλέντων για την κροατική DinamZagreb. Επίσης, ήταν μέλος της Κροατικής Εθνικής Ομάδας. Ακόμα, υπήρξε ανιχνευτής ταλέντων για τον Παναθηναϊκό FC.

Μάριος Πέτσουλας

Κ16 - Κ15

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο. Είναι διπλωματούχος προπονητής UEFA A . Εργάζεται σαν προπονητής και υπεύθυνος Ακαδημιών από το 2000 εως σήμερα. Μέλος του συνδέσμου προπονητών Ανατολικής Αττικής 

Κωνσταντίνος Λαφιώτης

Κ18 - Κ14 - Κ13

Ο Κωνσταντίνος Λαφιώτης είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου National Sports Academy της Σόφιας με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και διπλωματούχος UEFA C. Είχε διατελέσει προπονητής Ακαδημιών στην Ένωση Ερμιονίδας (ομάδα Football League) από το 2012-2019 σε όλα τα ηλικιακά τμήματα με πολλές διακρίσεις με κορυφαία την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Κ-14 της ΕΠΣ Αργολίδας 2018-2019.

Κωνσταντίνος Μιχάλης

Προπονητής Τερματοφυλάκων

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ολοκληρωμένη ακαδημαϊκή εκπαίδευση, με εξειδίκευση στην προπονητική σε παιδιά και εφήβους και με πολυετή θητεία σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες. Γνωρίζει πώς να διαχειριστεί με επιτυχία ομάδες και διαθέτει εξαιρετική μεταδοτικότητα. Προσωπική του δέσμευση αποτελεί η εξέλιξη των δεξιοτήτων των αθλητών, με προτεραιότητα να εμφυσήσει την αξία του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθε.

Βαγγέλης Κωνσταντόπουλος

Κ8 - Junior Bats

Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα ποδόσφαιρο, Μεταπτυχιακό ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονικης στην Προσαρμοσμένη Φυσική Αγωγή. Καθηγητής Φ.Α στο Δήμο Λαυρεωτικής πραγματοποιώντας προγράμματα όπως ποδόσφαιρο παιδιών κ.α., Γυμναστής και Υπεύθυνος για τις Αθλητικές Δραστηριότητες στο ξενοδοχείο Cape Sounio 

Ντανιέλα Παρμενίδου 

Junior Bats - Κ15

Η Ντανιέλα Παρμενίδου είναι απόφοιτος του National Sports Academy of Sofia, πτυχιούχος UEFA B license, με ειδικότητα το ποδόσφαιρο. Με διαρκή εμπειρία χρόνων διδασκαλίας σε ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και συμμετοχή ως παίκτρια στην εθνική ομάδα γυναικών Βουλγαρίας.