ΤΜΗΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 

ΤΜΗΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

Τμήματα ΜΟΝΟ για κορίτσια !!!  

Το ποδόσφαιρο σαν άθλημα ανεξαρτήτως φύλου μπορεί να σου προσφέρει δυνατές συγκινήσεις, έντονες στιγμές και μεγάλες απογοητεύσεις, συναισθήματα που εναλλάσσονται συνέχεια. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία του αθλήματος και ο λόγος που το καθιστά το δημοφιλέστερο άθλημα πάνω στον πλανήτη.

Η ανάδειξη του ποδοσφαίρου γυναικών από τους διεθνείς θεσμούς διακυβέρνησης του ποδοσφαίρου (F.I.F.A., U.E.F.A.) ως βασικό πυλώνα ανάπτυξής του αποτελεί ιδιαίτερα ενθαρρυντικό γεγονός.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο γυναικείος πληθυσμός αποτελεί το σημαντικότερο και μεγαλύτερο κοινό. Η σημαντική ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι επίσης αξιοσημείωτη. Μέσα από την παρουσία κοριτσιών σε ακαδημίες αγοριών, όπως και οι αγώνες γυναικείων ομάδων με αγόρια βοηθάει στην αλλαγή στερεοτύπων και προκαταλήψεων μερίδας ποδοσφαιρικών παραγόντων, γονέων, ακόμα και ποδοσφαιριστών.

H Valencia CF είναι μία δύναμη στο Ισπανικό και Ευρωπαϊκό γυναικείο ποδόσφαιρο και η ακαδημία της έχει τμήματα κοριτσιών σε κάθε ηλικιακή κατηγορία.

H Valencia CF Academy Greece, θέλει συμβάλλει από την πλευρά της ενεργά στην ανάπτυξη του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής !!!

Αν είσαι κορίτσι και σου αρέσει το ποδόσφαιρο έλα μαζί μας και με την βοήθεια της προπονητικής μεθοδολογίας της Valencia C.F εγγυόμαστε την γρήγορη βελτίωση και εξέλιξη σου μέσα από το εξειδικευμένο προπονητικό πρόγραμμά μας !!!

Τα τμήματά μας αποκλειστικά για κορίτσια:

  • U15 girls 
  • U12 girls 

Προπονήτρια: ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΠΑΡΜΕΝΙΔΟΥ με μεγάλη εμπειρία ως παίκτρια και προπονήτρια κοριτσιών.

Ένα μήνυμα στέλνει η Τατιάνα Γεωργίου, παίκτρια της Τσεζένα και της Εθνικής Ελλάδος στα κορίτσια που ξεκινάνε τώρα τα βήματα τους στον χώρο του ποδοσφαίρου.

«Να κάνουν αυτό που αγαπούν, να μην ακούν κανέναν που να προσπαθεί να τους σταματήσει από το να πετύχουν τον στόχο τους, να δουλεύουν σκληρά με υπομονή και επιμονή, να μην παραμελούν την προσωπική τους μόρφωση και εκπαίδευση και εύχομαι σε λίγα χρόνια να τους έχουμε αφήσει μια καλύτερη παρακαταθήκη» (https://www.gazzetta.gr/)

Ενδιαφέροντα βίντεο: